Please Wait For Loading

Diensten

Diensten

Geïnteresseerd?

Verlichting

Verlichting speelt een essentiële rol in ons dagelijks leven en in de sfeer van onze omgeving. Bij Kelec begrijpen we het belang van goede verlichting en bieden we een breed scala aan verlichtingsoplossingen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Of u nu op zoek bent naar functionele verlichting voor uw kantoor of sfeervolle verlichting voor uw woning of tuin, wij hebben de juiste producten en expertise om aan uw wensen te voldoen. Laat ons u helpen om de perfecte verlichting te creëren die past bij uw stijl en behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en advies.

Elektriciteit & Domotica

Bij Kelec begrijpen we het belang van veilige en betrouwbare elektriciteitsvoorzieningen. Kenneth staat als ervaren professional klaar om u te helpen met al uw elektriciteitsbehoeften, van installatie tot reparaties en upgrades. Wij streven ernaar om hoogwaardige en duurzame oplossingen te bieden die voldoen aan de behoeften van onze klanten. Of het nu gaat om een ​​interventie, kleine reparatie of een grootschalig project, bij ons bent u aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en advies over onze elektriciteitsdiensten.

Zelfbouw

Kelec kan u helpen bij het ontwerpen en installeren van het elektriciteitssysteem in uw zelfbouwwoning. Wij kunnen advies geven over de plaatsing van stopcontacten, schakelaars, verlichting en andere elektrische apparatuur. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de elektriciteitsinstallatie voldoet aan de geldende normen en voorschriften.

Bij zelfbouwprojecten is het vaak verstandig om professionele hulp in te schakelen voor elektriciteitswerken. Elektriciteit is een essentieel onderdeel van een woning en het is belangrijk dat de installatie correct en veilig wordt uitgevoerd. Een fout in de elektriciteitsvoorziening kan namelijk ernstige gevolgen hebben, zoals brand of elektrocutie.

Door Kelec in te schakelen voor uw zelfbouwproject, kunt u ervoor zorgen dat uw elektriciteitsvoorziening veilig en betrouwbaar is, en dat u problemen in de toekomst voorkomt. Neem contact op met ons voor advies en ondersteuning bij uw elektriciteitswerken tijdens het zelfbouwproces.